Зміст
Інгредієнти
1 пучок свіжої моркви фарш баранини гарам масала насіння коріандру цибуля імбир – 1 см сок лайма оливкова олія свіжа петрушка і м’яти
Приготування
Очистіть моркву і помийте. Краще використовувати кольорові моркви для цієї мети (від жовтого до червоного відтінку). З використанням картоплечистки наріжте їх в смужки.
На добре розігрітій сухій сковороді просмажте 1 столову ложку насіння коріандру. Після того як почуєте аромат і стане золотистим, пересипте в ступку разом з дрібно нарізаною цибулею і натертим коренем імбиру. Подрібніть добре всі продукти і залийте всередину сік 1 лимона і оливкове масло, так, щоб отримати соус.
Залийте моркву соусом і додайте петрушку і м’яту. Баранячий фарш обсмажите на сковороді до коричневого кольору, перемішуючи дерев’яною ложкою під час смаження. Заправте 1 чайною ложці гарам масала і добре перемішайте.
У неглибокому посуді викласти смажений м’ясний фарш, зверху покласти салат. Рекомендовано подавати з гарячим індійським хлібом (наан).