Салат “Черепаха”

Салат “Черепаха”

Інгредієнти

яйця – 4 шт.
м’ясо куряче (копчене) – 150 г
цибуля – 1 шт.
яблука – 2 шт.
сир – 100 г
волоський горіх – 150 г
салат

Приготування

Блюдо викласти листям салату і на них шарами викласти інгредієнти.

  • 1 шар – білки яєць, натерті на тертці.
  • 2 шар – дрібно порізане копчене м’ясо.
  • 3 шар – майонез.
  • 4 шар – цибуля-порей нарізану кільцями.
  • 5 шар – натерті на тертці яблука (краще кислі).
  • 6 шар – майонез.
  • 7 шар – тертий сир.
  • 8 шар – жовтки.
  • 9 шар – майонез.
  • 10 шар – подрібнений волоський горіх.

З яйця зробити «голову» для черепахи. Ніжки – з половинок волоського горіха. Майонезом намалювати сіточку і прикрасити колечками з лука (можна використовувати і маринована цибуля).

Подобається допис? Поділіться з друзями: