Зміст
Інгредієнти
яйця – 4 шт.
м’ясо куряче (копчене) – 150 г
цибуля – 1 шт.
яблука – 2 шт.
сир – 100 г
волоський горіх – 150 г
салат
Приготування
Блюдо викласти листям салату і на них шарами викласти інгредієнти.
- 1 шар – білки яєць, натерті на тертці.
- 2 шар – дрібно порізане копчене м’ясо.
- 3 шар – майонез.
- 4 шар – цибуля-порей нарізану кільцями.
- 5 шар – натерті на тертці яблука (краще кислі).
- 6 шар – майонез.
- 7 шар – тертий сир.
- 8 шар – жовтки.
- 9 шар – майонез.
- 10 шар – подрібнений волоський горіх.
З яйця зробити «голову» для черепахи. Ніжки – з половинок волоського горіха. Майонезом намалювати сіточку і прикрасити колечками з лука (можна використовувати і маринована цибуля).