Зміст
Інгредієнти
грудка куряча – 1 шт шинка – 200 г помідор – 3 шт сир твердий – 100-150 г яйця – 2 шт картопля відварна – 200 г майонез сіль (за смаком) салат (листя салату) – 1 пучок
Приготування
Відварити курячу грудку. Остудити. Дрібно порізати.
Шинку нарізати соломкою. Помідори – кубиками. Листя салату помити. Сир натерти на дрібній тертці. Картоплю потерти на крупній тертці. Яйця також потерти.
Тепер починаємо викладати ( в блюдо глибиною 4-5 см) наш салат – шарами. 1- й шар – листя салату. Далі 2- й шар – куряча грудка. 3-й шар – яйця. 4- й шар – шинка, 5- й шар – картопля. Останній шар – помідори. Прикрашаємо салат майонезом.