Салат “Орхідея”

Салат “Орхідея”

Інгредієнти

200 г шинки
100 г солоних грибів
50 г картопляних чіпсів
2 шт. варених яйця
100 г моркви по-корейськи
150 г твердого тертого сиру
майонез
чіпси і яєчний жовток для прикраси

Приготування

Гриби і шинку наріжте тонкою соломкою, яйця натерти на крупній тертці, моркву нарізати соломкою.

Салат викладати шарами: спершу моркву, потім гриби, чіпси (розкришити), слідом шинка, сир і нарешті яйця. Кожен шар змащувати майонезом, верхній теж.

З чіпсів і натертих на дрібній тертці жовтків зробити квітки і прикрасити салат.

Подобається допис? Поділіться з друзями: