Час приготування: 20 хвилин + охолодження
Зміст
Інгредієнти на 8 порцій
філе куряче варене – 2 шт. рис варений – 2 склянки апельсини – 2 шт. яблуко – 1 шт. сік лимонний – 1/2 ч. ложки смородина червона – 2 ст. ложки цибуля ріпчаста червоний – 1/2 головки мигдаль – 1/2 склянки
Для соусу
олія оливкова 1/3 склянки сік апельсиновий 1/4 склянки зелень петрушки рубана 1 ст. ложка перець чорний мелений сіль
Приготування
Філе наріжте соломкою, додайте рис, смородину, рубану цибулю. Мигдаль обсмажте на сухій сковороді, частину відкладіть для оформлення, той що залишився – подрібніть.
Яблуко наріжте кубиками, збризніть лимонним соком. Апельсини очистіть від шкірки, білих волокон і виріжте м’якоть з мембран. Додайте фрукти в салат, перемішайте.
Для соусу масло змішайте з соком, зеленню, сіллю і перцем. Заправте салат соусом, перемішайте, поставте в холодильник на 2-3 години.
При подачі оформіть салат мигдалем.