Фруктовий салат з капустою

Фруктовий салат з капустою

Час приготування – 30 хвилин

Інгредієнти на 4 порції

груші тверді – 2 шт.
виноград – 100 г
капуста білокачанна – 300 г
майонез – 1/2 склянки
насіння соняшнику – 2 ст. ложки

Приготування

Капусту нашаткуйте тонкою соломкою.

Грушу очистіть від шкірки і серцевини і наріжте часточками. Ягоди винограду розріжте навпіл. Якщо виноград з кісточками, видаліть їх.

Підготовлені інгредієнти салату заправте майонезом і перемішайте.

Насіння соняшнику обсмажте. При подачі посипте салат насінням соняшнику. Обсмажені насіння соняшнику, які ви додасте в салат, стануть справжньою родзинкою цієї страви.

Подобається допис? Поділіться з друзями: