Салат “Королівський”

Салат “Королівський”

Інгредієнти

буряк – 2 шт.
морква – 3 шт.
цибуля – 1 шт.
картопля – 3 шт.
яйце – 3 шт.
сир – 200 гр.
горіхи – 150 гр.
родзинки – 150 гр.
чорнослив – 150 гр.
майонез – 400 мл.

Приготування

Відварити буряк, моркву, картоплю і яйце, остудити, очистити і натерти на грубій тертці.

Цибулю дрібно нарізати і замаринувати в гарячій воді на 20 хвилин, щоб позбутися гіркоти.

Чорнослив і родзинки добре промити і залити окропом на 20 хвилин. Горіхи подрібнити.

Викладаємо шари: буряк, морква – майонез – картопля, цибуля – майонез – подрібнений чорнослив, родзинки – майонез – горіхи, яйця – майонез – тертий сир.

Подобається допис? Поділіться з друзями: