Зміст
Інгредієнти
буряк – 2 шт. морква – 3 шт. цибуля – 1 шт. картопля – 3 шт. яйце – 3 шт. сир – 200 гр. горіхи – 150 гр. родзинки – 150 гр. чорнослив – 150 гр. майонез – 400 мл.
Приготування
Відварити буряк, моркву, картоплю і яйце, остудити, очистити і натерти на грубій тертці.
Цибулю дрібно нарізати і замаринувати в гарячій воді на 20 хвилин, щоб позбутися гіркоти.
Чорнослив і родзинки добре промити і залити окропом на 20 хвилин. Горіхи подрібнити.
Викладаємо шари: буряк, морква – майонез – картопля, цибуля – майонез – подрібнений чорнослив, родзинки – майонез – горіхи, яйця – майонез – тертий сир.