Салат “Веснянка”

Салат “Веснянка”

Інгредієнти

картопля – 3 шт.
морква – 300 г.
огірок – 2 шт.
яйця – 3 шт.
майонез
сервелат – 300 г.
зелена цибуля

Розраховано на 6 порцій

Приготування

Картоплю та моркву відварюємо. Варимо яйця. Картоплю, яйця, огірок почищений та моркву натираємо на терці. Сервілат нарізаємо кубиками. Зелену цибулю нарізаємо дрібно.

Беремо тарілку та викладаємо шарами: картопля, майонез, огірки, майонез, морква, майонез, білки з яєць, сервілат, майонез, жовтки із яєць, зелена цибуля. Кожен шар за смаком посолити та поперчити. Поставити у холодильник на дві-три години.

Салат виходить дуже смачний і освіжаючий.

Подобається допис? Поділіться з друзями: