Зміст
Інгредієнти
картопля – 3 шт. морква – 300 г. огірок – 2 шт. яйця – 3 шт. майонез сервелат – 300 г. зелена цибуля
Розраховано на 6 порцій
Приготування
Картоплю та моркву відварюємо. Варимо яйця. Картоплю, яйця, огірок почищений та моркву натираємо на терці. Сервілат нарізаємо кубиками. Зелену цибулю нарізаємо дрібно.
Беремо тарілку та викладаємо шарами: картопля, майонез, огірки, майонез, морква, майонез, білки з яєць, сервілат, майонез, жовтки із яєць, зелена цибуля. Кожен шар за смаком посолити та поперчити. Поставити у холодильник на дві-три години.
Салат виходить дуже смачний і освіжаючий.