Салат з овочів і тофу

Салат з овочів і тофу

Час приготування – 35 хв + охолодження

Інгредієнти на 4 порції

сир тофу – 150 г
печериці – 30 г
броколі – 30 г
капуста китайська – 4 листки
цибуля ріпчаста – 2 головки
морква – 1 шт.
стебло селери – 2 шт.
соєві паростки – 60 г
арахіс обсмажений – 2 ст. ложки
олія оливкова – 2 ст. ложки

Приготування

Тофу наріжте дрібними кубиками, залиште частину для заправки. Печериці наріжте скибочками, моркву і селеру – тонкими скибочками, цибулю – кільцями. Брокколі розберіть на суцвіття.

Гриби, моркву, селеру, броколі з’єднайте і смажте на частині оливкової олії на сильному вогні 2 хвилини, помішуючи.

Овочі охолодіть, додайте цибулю, арахіс і паростки сої.

Китайську капусту наріжте смужками і розкладіть на блюді. З’єднайте овочі з заправкою, додайте сир.

Подавайте салат охолодженим.

Для заправки змішайте оливкову олію з 2 столовими ложками лимонного соку, 1 чайною ложкою меду, 1/2 чайної ложки тертого кореня імбиру, 1 столовою ложкою соєвого соусу, 4 столовими ложками кунжутного масла і збийте.

Подобається допис? Поділіться з друзями: