Час приготування – 35 хв + охолодження
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
сир тофу – 150 г печериці – 30 г броколі – 30 г капуста китайська – 4 листки цибуля ріпчаста – 2 головки морква – 1 шт. стебло селери – 2 шт. соєві паростки – 60 г арахіс обсмажений – 2 ст. ложки олія оливкова – 2 ст. ложки
Приготування
Тофу наріжте дрібними кубиками, залиште частину для заправки. Печериці наріжте скибочками, моркву і селеру – тонкими скибочками, цибулю – кільцями. Брокколі розберіть на суцвіття.
Гриби, моркву, селеру, броколі з’єднайте і смажте на частині оливкової олії на сильному вогні 2 хвилини, помішуючи.
Овочі охолодіть, додайте цибулю, арахіс і паростки сої.
Китайську капусту наріжте смужками і розкладіть на блюді. З’єднайте овочі з заправкою, додайте сир.
Подавайте салат охолодженим.
Для заправки змішайте оливкову олію з 2 столовими ложками лимонного соку, 1 чайною ложкою меду, 1/2 чайної ложки тертого кореня імбиру, 1 столовою ложкою соєвого соусу, 4 столовими ложками кунжутного масла і збийте.