Час приготування – 35 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 6 порцій
листя крес-салату – 150 г яблука зелені – 2 шт. апельсин – 1 шт. пшениця пророщена – 8 ст. ложок сир зернистий – 150 г горіхи лісові рубані – 30 г
Для соусу
олія оливкова – 3 ст. ложки вино біле – 2 ст. ложки перець чорний мелений сіль
Приготування
Кресс-салат промийте та висушіть. Яблука наріжте скибочками. Апельсин очистіть від шкірки і мембран, наріжте скибочками.
Для соусу масло змішайте з вином, сіллю і перцем.
Підготовлені крес-салат і фрукти викладіть в салатник, додайте пшеницю, сир і перемішайте.
При подачі полийте салат приготовленим соусом і посипте горіхами.