Салат з пророщеною пшеницею

Салат з пророщеною пшеницею

Час приготування – 35 хвилин

Інгредієнти на 6 порцій

листя крес-салату – 150 г
яблука зелені – 2 шт.
апельсин – 1 шт.
пшениця пророщена – 8 ст. ложок
сир зернистий – 150 г
горіхи лісові рубані – 30 г

Для соусу

олія оливкова – 3 ст. ложки
вино біле – 2 ст. ложки
перець чорний мелений
сіль

Приготування

Кресс-салат промийте та висушіть. Яблука наріжте скибочками. Апельсин очистіть від шкірки і мембран, наріжте скибочками.

Для соусу масло змішайте з вином, сіллю і перцем.

Підготовлені крес-салат і фрукти викладіть в салатник, додайте пшеницю, сир і перемішайте.

При подачі полийте салат приготовленим соусом і посипте горіхами.

Подобається допис? Поділіться з друзями: