Зміст
Інгредієнти для сонячного салату
червоні помідори – 3 середніх жовті помідори – 5 середніх червоний перець – 1 великий свіжий огірок – 1 шт. стебла селери – 4 тонких консервована кукурудза – 1 банка сушена журавлина – жменька зелена цибуля – 1 пучок часник – 3 великі зубчики нарізана петрушка – 1 столова ложка нарізаний укроп – 1 столова ложка ріпакова олія холодного віджиму – 30 мл. гірчиця – 0,5 ложки мед – 0,5 столових ложки чорний перець – 0,5 чайної ложки духмяний перець – 0,5 чайної ложки кайенский перець – 0,5 чайної ложки солодка паприка – 0,5 чайної ложки сіль – 0,5 столової ложки
Час приготування -10 хвилин. Вихід – 7 порцій
Приготування сонячного салату
Всі інгредієнти помити.
Бланширувати помідори, очистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками. Перець нарізати невеликими смужками. Огірки з шкіркою нарізати невеликими напівкколами. Зняти шкірочку зі стебла селери і нарізати невеликими смужками уздовж. Дрібно нарізати цибулю. Подрібнити часник і розтерти його з сіллю. Гірчицю, мед і олію змішати разом. Змішати всі інгредієнти салату разом та додати спеції.
Застереження: салат має гострий смак.