Банановий хліб з манго

Банановий хліб з манго

25 хвилин + бродіння (духовка), 3 години 50 хвилин (хлібопічка)

Інгредієнти на 1000 г

борошно пшеничне – 500 г
банан – 175 г
пахта – 200 мл
мед – 50 г
сік апельсиновий – 30 мл
сік манго – 30 мл
масло вершкове – 3 ст. ложки
сушене манго – 40 г
дріжджі швидкодіючі – 1 ч. ложка
сіль – 1 ч. ложка

Приготування

Налийте соки і пахту у форму для хліба. Додайте протертий банан і мед.

Насипте зверху борошно, так щоб повністю покрити рідиною. Додайте сіль і розм’якшене масло, помістивши їх у різні кути форми. Зробіть в центрі борошна поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипте дріжджі.

Встановіть основний режим, якщо можливо – «тісто з добавками», «середня скоринка». Натисніть кнопку «старт».

Додайте дрібно нарізане манго за 5 хвилин до закінчення замісу.

Якщо ви використовуєте духовку, з перелічених продуктів, крім сушеного манго, замісіть тісто. Дайте йому піднятися, додайте сушене манго, ще раз вимісити. З тіста сформуйте батони, перекладіть їх на деко, вистелене пергаментом. Гострим ножем зробіть поперечні надрізи навскоси. Після відстійки випікайте хліб до готовності при 210 °С.

Подобається допис? Поділіться з друзями: