25 хвилин + бродіння (духовка), 3 години 50 хвилин (хлібопічка)
Зміст
Інгредієнти на 1000 г
борошно пшеничне – 500 г банан – 175 г пахта – 200 мл мед – 50 г сік апельсиновий – 30 мл сік манго – 30 мл масло вершкове – 3 ст. ложки сушене манго – 40 г дріжджі швидкодіючі – 1 ч. ложка сіль – 1 ч. ложка
Приготування
Налийте соки і пахту у форму для хліба. Додайте протертий банан і мед.
Насипте зверху борошно, так щоб повністю покрити рідиною. Додайте сіль і розм’якшене масло, помістивши їх у різні кути форми. Зробіть в центрі борошна поглиблення так, щоб воно не діставало до рідини, всипте дріжджі.
Встановіть основний режим, якщо можливо – «тісто з добавками», «середня скоринка». Натисніть кнопку «старт».
Додайте дрібно нарізане манго за 5 хвилин до закінчення замісу.
Якщо ви використовуєте духовку, з перелічених продуктів, крім сушеного манго, замісіть тісто. Дайте йому піднятися, додайте сушене манго, ще раз вимісити. З тіста сформуйте батони, перекладіть їх на деко, вистелене пергаментом. Гострим ножем зробіть поперечні надрізи навскоси. Після відстійки випікайте хліб до готовності при 210 °С.