Паска з шоколадом

Паска з шоколадом

Час приготування 40 хвилин + охолодження

Інгредієнти на 10 порцій

домашній сир зерновий – 800 г
цукор – 50 г
цедра лимона – 1/2 склянки
сметана – 150 г
шоколад – 250 г
масло вершкове – 50 г
цукрова пудра – 150 г

Приготування

Шоколад натріть на крупній тертці, змішайте з цукровою пудрою і відставте.

Подрібнену лимонну і апельсинову цедру залийте окропом і дайте настоятися 5 хвилин. Відкиньте на сито, промокніть паперовими серветками і змішайте з цукром.

Сир протріть через дрібне сито. Додайте вершкове масло, розітріть до однорідної маси.

Покладіть в сирну масу сметану, перемішайте. Додайте шоколад і цедру і ще раз перемішайте легкими рухами.

Викладіть сирну масу в застелену харчовою плівкою форму, накрийте, зверху помістіть важкий предмет. Поставте в холодильник на кілька годин. Переверніть паску на блюдо, зніміть форму і плівку. Прикрасьте шоколадною стружкою або цукатами.

Подобається допис? Поділіться з друзями: