Зміст
Інгредієнти на 4 порції
Для млинців
борошно пшеничне – 200 г яйце – 1 шт. молоко – 2 1/2 склянки олія 4 ст. ложки цукор 1 ч. ложка сіль
Для начинки
філе копченої сьомги – 200 г авокадо – 1 шт. зелень кропу рубана 1 ст. ложка майонез – 3 склянки сметана – 2 ст. ложки
Приготування
Молоко з’єднайте з яйцем, сіллю, цукром, поступово влийте в борошно і збийте до однорідної маси. Тісто накрийте серветкою і залиште на 30 хвилин.
Викладайте тісто невеликими порціями на розігріту сковороду і смажте млинці на олії до золотистого кольору.
Для начинки у авокадо видаліть кісточку, м’якоть очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками. М’якоть авокадо разом з майонезом, сметаною і кропом збийте блендером в однорідну масу і охолодіть.
Змастіть приготованою начинкою млинці.
Філе сьомги наріжте тонкими скибочками і укладіть на змащені начинкою млинці.
Сформуйте торт з млинців, накладаючи їх один на одного. Оформіть торт зеленню і скибочками сьомги.