Млинцевий торт з копченою сьомгою

Млинцевий торт з копченою сьомгою

Інгредієнти на 4 порції

Для млинців

борошно пшеничне – 200 г
яйце – 1 шт.
молоко – 2 1/2 склянки
олія
4 ст. ложки
цукор 1 ч. ложка
сіль

Для начинки

філе копченої сьомги – 200 г
авокадо – 1 шт.
зелень кропу рубана
1 ст. ложка
майонез – 3 склянки
сметана – 2 ст. ложки

Приготування

Молоко з’єднайте з яйцем, сіллю, цукром, поступово влийте в борошно і збийте до однорідної маси. Тісто накрийте серветкою і залиште на 30 хвилин.

Викладайте тісто невеликими порціями на розігріту сковороду і смажте млинці на олії до золотистого кольору.

Для начинки у авокадо видаліть кісточку, м’якоть очистіть від шкірки і наріжте дрібними кубиками. М’якоть авокадо разом з майонезом, сметаною і кропом збийте блендером в однорідну масу і охолодіть.

Змастіть приготованою начинкою млинці.

Філе сьомги наріжте тонкими скибочками і укладіть на змащені начинкою млинці.

Сформуйте торт з млинців, накладаючи їх один на одного. Оформіть торт зеленню і скибочками сьомги.

Подобається допис? Поділіться з друзями: