Зміст
Інгредієнти
кефір (жирний) – 200 мл борошно – 200 г яйце (краще 1 яйце + 1 жовток) – 1 шт. цибуля зелена – 1 пуч. сода – 1/2 ч. л. сіль – 1/2 ч. л. олія (для смаження) – 5-6 ст. л.
Приготування
Зелену цибулю дрібно нарізати.
У жирний кефір всипати соду, розмішати.
Потім додати сіль, яйце і борошно. (Якщо кефір рідкуватий, то збільшити трохи кількість борошна і, відповідно, додати трохи соди.)
Розмішати до однорідності.
Всипати зелену цибулю і перемішати.
Смажити з 2 -х сторін у попередньо добре нагрітій олії на повільному вогні.
Подавати гарячими зі сметаною або йогуртом.