Хрустке печиво на пиві

Хрустке печиво на пиві

Інгредієнти

борошно – 200 мл.
маргарин – 1 пачка (200 г)
пиво – 0,5 ст.

Приготування

Порубати маргарин з борошном ножем, в крихту, потім трохи розтерти руками і коли маса перетвориться на дрібну легку крихту, влити пиво поступово, замісити тісто і прибрати його в холодильник на 30 хвилин.

Дістати тісто, розкачати його в пласт шириною 3-4 мм і вирізати печенюшки формочками або нарізати тісто ромбиками. Вмочити кожне печиво в цукор, і на деко.

Випікати в духовці на 220 гр. приблизно 25-30 хвилин до зарум’янювання.

Смачне, хрустке печиво готове.

Подобається допис? Поділіться з друзями: