Час приготування – 40 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
тісто для піци – 600 г цибуля ріпчаста солодка – 4 головки ковбаски мисливські – 200 г сир твердий тертий – 75 г вершки – 125 г сметана – 50 г часник – 1 зубчик зелень петрушки – 1 пучок олія – 7 ст. ложок горіхи кедрові – 2 ст. ложки насіння кмину – 1 ч. ложка перець чорний мелений сіль
Приготування
Цибулю наріжте соломкою, спасеруйте на 2 столових ложках олії, посоліть і поперчіть.
Часник і зелень порубайте. Додайте сир, кмин, кедрові горіхи, олію і збиту сметану з вершками. Отриману масу перемішайте з цибулею.
Ковбаски нарізати довільно.
Тісто розкачайте і викладіть в змащену маслом форму для піци, формуючи бортик. На пласт тіста укладіть цибульну масу і ковбаски.
Випікайте піцу 30 хвилин при 200 °С.