Піца з копченими ковбасами

Піца з копченими ковбасами

Час приготування – 40 хвилин

Інгредієнти на 4 порції

тісто для піци – 600 г
цибуля ріпчаста солодка – 4 головки
ковбаски мисливські – 200 г
сир твердий тертий – 75 г
вершки – 125 г
сметана – 50 г
часник – 1 зубчик
зелень петрушки – 1 пучок
олія – 7 ст. ложок
горіхи кедрові – 2 ст. ложки
насіння кмину – 1 ч. ложка
перець чорний мелений
сіль

Приготування

Цибулю наріжте соломкою, спасеруйте на 2 столових ложках олії, посоліть і поперчіть.

Часник і зелень порубайте. Додайте сир, кмин, кедрові горіхи, олію і збиту сметану з вершками. Отриману масу перемішайте з цибулею.

Ковбаски нарізати довільно.

Тісто розкачайте і викладіть в змащену маслом форму для піци, формуючи бортик. На пласт тіста укладіть цибульну масу і ковбаски.

Випікайте піцу 30 хвилин при 200 °С.

Подобається допис? Поділіться з друзями: