Піца з рибою і маслинами

Піца з рибою і маслинами

Час приготування – 45 хвилин

Інгредієнти на 4 порції

тісто для піци – 600 г
філе горбуші – 200 г
помідори – 2 шт.
маслини без кісточок – 60 г
олія – 2 ст. ложки
сир твердий тертий – 2 ст. ложки
базилік рубаний – 1 ч. ложка
зелень петрушки і кропу рубана – по 1 ч. ложці
паприка мелена – 1/2 ч. ложки
перець чорний мелений
сіль

Приготування

Тісто розкачайте в пласт і викладіть у форму для піци, змащену маслом.

Філе горбуші наріжте шматочками, маслини – кільцями.

Для соусу помідори дрібно порубайте, обсмажте на маслі, додавши базилік, паприку, перець і сіль, потім прогрійте.

На пласт тіста викладіть приготований томатний соус, потім рибу. Зверху укладіть маслини, посипте тертим сиром, збризніть маслом.

Випікайте 30 хвилин при 220 °С.

При подачі посипте піцу рубаною зеленню.

Подобається допис? Поділіться з друзями: