Час приготування – 45 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
тісто для піци – 600 г філе горбуші – 200 г помідори – 2 шт. маслини без кісточок – 60 г олія – 2 ст. ложки сир твердий тертий – 2 ст. ложки базилік рубаний – 1 ч. ложка зелень петрушки і кропу рубана – по 1 ч. ложці паприка мелена – 1/2 ч. ложки перець чорний мелений сіль
Приготування
Тісто розкачайте в пласт і викладіть у форму для піци, змащену маслом.
Філе горбуші наріжте шматочками, маслини – кільцями.
Для соусу помідори дрібно порубайте, обсмажте на маслі, додавши базилік, паприку, перець і сіль, потім прогрійте.
На пласт тіста викладіть приготований томатний соус, потім рибу. Зверху укладіть маслини, посипте тертим сиром, збризніть маслом.
Випікайте 30 хвилин при 220 °С.
При подачі посипте піцу рубаною зеленню.