Шоколадний пиріг – брауні з вишнею та домашнім сиром.
Приготуємо шоколадне тісто з чорного шоколаду, вершкового масла, яєць та борошна. Для крему змішаємо сир з яйцями і цукром. У форму викладаємо шарами: шоколадне тісто, сирний крем, вишню і запікаємо цей чудовий пиріг в духовці.
Зміст
Інгредієнти
100 грам чорного гіркого шоколаду 120 грам масла вершкового 2 сирих яйця цукру 50 грам 150 грам борошна пшеничного чайна ложечка (без гірки) розпушувача ванільний цукор солі щіпка
Для крему з сиру
300 грам м’якого домашнього сиру 2 сирих яйця цукру 100 грам 300 грам вишні трохи масла вершкового для змащування форми
Приготування
Шоколадне тісто: шоколад ламаємо на шматочки і одночасно з вершковим маслом, помішуючи, розтоплюємо на водяній бані.
Збиваємо міксером яйця з цукром, в кінці додаємо щіпку солі і ванільний цукор. У суміш, додаємо остиглу шоколадну масу і перемішуємо. Всипаємо просіяне пшеничне борошно з розпушувачем і знову перемішуємо.
Крем: в домашній сир додаємо яйця, цукор і перемішуємо (міксером або блендером) до гладкої однорідної маси.
Форму змащуємо маслом і викладаємо, розрівнюючи, третю частину шоколадного тіста, потім половину сирного крему, половину вишні і знову чергуємо тісто з кремом і вишнею. Верхній шар – шоколадне тісто.
Духовку нагріваємо до 180 градусів і випікаємо наш пиріг хвилин 40-50. Потім виймаємо його з духовки і даємо охолонути. Звільняємо остиглий Брауні з вишнею та сиром від форми, розрізаємо на шматочки і насолоджуємося незвичайним смаком.