Зміст
Інгредієнти
200 г печива 50 г вершкового масла 400 мл сметани 1/2 склянки молока 4 ст.л. цукру 3 ст.л. з горою какао порошку 1 упаковка желатину (10г) 2 банана
Приготування
Печиво подрібнити в блендері. Масло розтопити на водяній бані. Змішати подрібнене печиво з маслом.
Роз’ємну форму (20 см) вистелити пергаментом для випічки. Висипати туди печиво, утрамбувати і поставити хвилин на 15 в холодильник.
Желатин залити 4 ст.л. води кімнатної температури на 15 хвилин.
Сметану змішати з 2 ст.л. цукру.
Зваримо гарячий шоколад. Для цього змішаємо 2 ст.л. цукру, какао і молоко. Поставити цю суміш на дуууже маленький вогонь і варити, безперервно помішуючи, 2-3 хвилини.
Трохи охолонувши шоколад змішати зі сметаною. Желатин підігріти на водяній бані до повного розчинення, але не кип’ятити! Додати желатин до сметани і добре перемішати.
Банани перерізати вздовж і укласти їх на застиглий корж.
Вилити зверху крем. І поставити торт в холодильник на 4-5 годин, а краще на ніч.
Вийняти торт з форми, зняти папір і прикрасити на свій смак.