Торт “Чорний принц”

Торт “Чорний принц”

Час приготування: 1 година 15 хвилин

Інгредієнти на 5 порцій

борошно пшеничне – 1 стакан
цукор – 1 стакан
какао-порошок – 2 ст. ложки
сметана – 1 стакан
яйця – 1 штука
маргарин – 1 ст. ложка
сода харчова – 1/2 ч. ложки
сіль – 1 щіпка
цукор – 3 ст. ложки
какао-порошок – 3 ст. ложки
сметана – 2 ст. ложки
масло вершкове – 50-70 грам

Приготування

Борошно змішайте з цукром, посоліть, всипте какао і соду. Додайте сметану, яйце і розтоплений маргарин, замісіть тісто. У форму для випічки, вистелену пергаментом, перекладіть тісто, випікайте його 30-40 хвилин при 200°С, потім викладіть на блюдо і охолодіть.

Для глазурі цукор змішайте з какао і сметаною. Доведіть суміш до кипіння на слабкому вогні, потім додайте масло, прогрівайте, помішуючи, до розчинення масла. Глазур зніміть з вогню і залийте випечений корж, охолодіть.

При подачі торт можете посипати цукровою пудрою.

Подобається допис? Поділіться з друзями: