Зміст
Інгредієнти
300 грам ковбаси
200 грам сиру
200 грам огірків “корнішони”
кетчуп зі смаком болгарського перцю “Лечо”
майонез
свіжа зелень
Приготування
Майонез змішуємо з кетчупом в рівній пропорції. Огірки нарізаємо тонкими кружечками, ковбасу дрібними шматочками, сир – на дрібній тертці, зелень нарізаємо дрібніше.
Шматочки батона натираємо часником і злегка підсушуємо в духовці. Потім змащуємо сумішшю кетчупу з майонезом, розкладаємо огірки, ковбасу, посипаємо зеленню і сиром. У гарячій духовці запікаємо ці бутерброди хвилин 10, при 170-180 градусах, до розплавлення сиру.