Вихід: 8-10 порцій
Час приготування: 10 хвилин
Зміст
Інгредієнти канапе з ікрою палтуса
ікра палтуса – 100 г
французький багет – 1 шт.
масло вершкове – 100 г
сік лимона – 1 ч. л.
свіжий огірок – 1 шт.
перепелині яйця – 10 шт.
Приготування канапе з ікрою палтуса
Яйця перепелині відварити “круто”. Огірки вимити, нарізати кружечками. Розм’якшене масло збити з лимонним соком. Заповнити кондитерський шприц маслом.
Багет нарізати кружечками. Яйця розрізати навпіл. На кожен шматок багета нанести ободок з вершкового масла. У центр покласти кружок огірка, половину перепелиного яйця, ложку ікри. Подавати в якості закуски. Можна доповнити канапе свіжим кропом.