Хрусткі скибочки піджареного хліба з сиром і анчоусом
Зміст
Інгредієнти
французький батон – 3 шматочка
сушений орегано – 1 ч. л.
часник – 1 зубчик
твердий сир – 150 г.
солоні анчоуси – 3 шт.
оливкова олія – 2 ч. л.
Приготування кростіні з сиром і анчоусом "Незвичайні"
Сир натерти на тертці і змішати з пропущеним через прес часником і добавити 1 ч. л. оливкової олії.
Шматочки батона з одного боку змастити оливковою олією і на цю ж сторону викласти сирну суміш, по одному анчоуси і посипати орегано.
Запікати в духовці 10 хвилин при 180 °С до золотистого кольору.
При подачі можна прикрасити кростіні зеленню.