Всім любителям соковитої курки присвячується … Курочка, приготована таким чином, виходить дуже ніжною і ароматною. Якщо у вас раптом немає сливового соусу і ви не змогли його купити, візьміть кетчуп з пряними травами або часником.
Вихід: 1 порція
Час приготування: 1 година 20 хвилин
Зміст
Інгредієнти для курячих крил в соусі
курячі крила – 5 шт.
сливовий соус – 3 ст. л.
оливкова олія – 2 ст. л.
спеції для курки – за смаком
овочі – на гарнір
Приготування курячих крил в соусі
Крила помити, обсушити і розрізати на дві частини. У мисці змішати соус і олію. Всипати спеції.
Крила посолити і поперчити за смаком. Замаринувати крила в соусі і залишити на годину. Смажити крила на решітці на мангалі до готовності.
Смачні та ароматні курячі крила в соусі готові! Подавайте їх з хлібом і свіжими овочами.