Ковбаса смажена по селянськи

Ковбаса смажена по селянськи

Інгредієнти

1 кг свинини
4 зубки часнику
150 г сала-шпику
перець мелений, сіль за смаком
тонкі кишки

Приготування

М’ясо й сало нарізати дрібними кубиками, заправити сіллю, перцем, січеним часником і вимісити, підливши воду (не більше 1/10 маси м’яса). Начинка повинна мати тістоподібну консистенцію. Оброблену кишкову оболонку надягти на кінець воронкоподібної трубки, що звужується, кінець оболонки зав’язати. Кишку щільно наповнити начинкою, перекручуючи її через кожні 15-20 см. Кінці ковбасок перев’язати. Смажити ковбаску в жаровні при 200-250 °С до готовності.

Ковбаски відокремити одну від іншої, покласти на блюдо й залити салом, у якому вони смажилися, поруч покласти смажену картоплю.

Окремо подати огірки, помідори, квашену капусту й зелень.

Подобається допис? Поділіться з друзями: