Зміст
Інгредієнти
1 кг м’яса (свинина або яловичина) 100 г свинячого жиру 2-3 цибулини 1 склянка грибного відвару 1 склянка сметани сіль, перець, лавровий лист за смаком
Приготування
М’ясо нарізати шматочками, посолити, поперчити, відбити. На кожен шматочок покласти начинку, згорнути рулетом, перев’язати ниткою і обсмажити на свинячому жирі. Скласти в каструлю, додати лавровий лист, підсмажену цибулю, грибний відвар, сметану й тушкувати до готовності.
На стіл крученики подавати зі смаженою картоплею і тушкованими грибами.
Приготування начинки. Рис відварити, перемішати з підсмаженою на олії, дрібно нарізаною цибулею, вареними яйцями, перцем, сіллю.