Крученики

Крученики

Інгредієнти

1 кг м’яса (свинина або яловичина)
100 г свинячого жиру
2-3 цибулини
1 склянка грибного відвару
1 склянка сметани
сіль, перець, лавровий лист за смаком

Приготування

М’ясо нарізати шматочками, посолити, поперчити, відбити. На кожен шматочок покласти начинку, згорнути рулетом, перев’язати ниткою і обсмажити на свинячому жирі. Скласти в каструлю, додати лавровий лист, підсмажену цибулю, грибний відвар, сметану й тушкувати до готовності.

На стіл крученики подавати зі смаженою картоплею і тушкованими грибами.

Приготування начинки. Рис відварити, перемішати з підсмаженою на олії, дрібно нарізаною цибулею, вареними яйцями, перцем, сіллю.

Подобається допис? Поділіться з друзями: