Котлети із капусти

Котлети із капусти

Інгредієнти

капуста білокачанна – 800 г.
морква – 4-5 шт.
яйця – 3 шт.
цибуля ріпчаста – 2 шт.
олія
сіль, перець
борошно або манка

Приготування

Качан капусти помити, витерти паперовим рушничком, нарізати на 4 частини і варити у підсоленій воді (я варила 20 хвилин).

Потім відкинути на сито, добре віджати її та пропустити через м’ясорубку.

Цибулю і моркву почистити, помити. Моркву натерти на грубій тертці, а цибулю нарізати півкільцями. І все разом трошки потушити на сковорідці.

Коли трошки охолоне теж пропустити через м’ясорубку. Посолити, поперчити, додати яйця та борошно або манку (щоб тісто було таке як на оладки).

Смажити на розігрітій олії.

Подобається допис? Поділіться з друзями: