Крученики картопляні з грибами

Крученики картопляні з грибами

Інгредієнти на 1 кг картоплі

1 яйце
1 ст. л. мелених сухарів
2 ст. л. олії
1 ст. л. сметани
сіль

Для фаршу

50 г сушених грибів
2 цибулини
1 ст. л. вершкового масла
сіль

Приготування

Варену картоплю розминають у гарячому вигляді. Коли вона прохолоне (стане теплою), додають сире яйце, сухарі, олію, сметану, сіль, перець і добре перемішують.

З підготовленої маси ліплять кружальця, розкладають на них грибний фарш, загортають краї, надаючи форми рулетиків, обкачують в сухарях і обсмажують на олії з усіх боків.

Приготування фаршу

Сушені гриби варять, дрібно нарізають, обсмажують і змішують із злегка обсмаженою зеленою цибулею.

Крученики подають на стіл із сметаною або грибним соусом.

Подобається допис? Поділіться з друзями: