Зміст
Інгредієнти на 1 кг картоплі
1 яйце 1 ст. л. мелених сухарів 2 ст. л. олії 1 ст. л. сметани сіль
Для фаршу
50 г сушених грибів 2 цибулини 1 ст. л. вершкового масла сіль
Приготування
Варену картоплю розминають у гарячому вигляді. Коли вона прохолоне (стане теплою), додають сире яйце, сухарі, олію, сметану, сіль, перець і добре перемішують.
З підготовленої маси ліплять кружальця, розкладають на них грибний фарш, загортають краї, надаючи форми рулетиків, обкачують в сухарях і обсмажують на олії з усіх боків.
Приготування фаршу
Сушені гриби варять, дрібно нарізають, обсмажують і змішують із злегка обсмаженою зеленою цибулею.
Крученики подають на стіл із сметаною або грибним соусом.