Пісні картопляники

Пісні картопляники

Інгредієнти

5-6 картоплин
1 цибулина
1 морква
300 гр борошна
1/2 склянки води
олія
зелень кропу і петрушки
чорний мелений перець і сіль за смаком

Приготування

Картоплю почистити, залити холодною водою, посолити і варити до готовності.

Воду злити, потовкти картоплю.

Цибулю дрібно нашаткувати, моркву натерти, обсмажувати на 2 ст. ложках оливкової олії.

Додати в картоплю. Добре перемішати.

У воду додати сіль, 1 ст. ложку олії і потроху додаючи борошно замісити тісто.

Добре вимісити тісто і дати постояти 10-15 хвилин.

Тісто розкачати в пласт. Розрізати на квадрати. Виложити начинку і загортаючи краї, защипнути.

Готувати в пароварці 15-20 хвилин. Викласти на блюдо збризкати маслом, посипати чорним меленим перцем і дрібно нашаткованою зеленню.

Подобається допис? Поділіться з друзями: