Зміст
Інгредієнти
5-6 картоплин 1 цибулина 1 морква 300 гр борошна 1/2 склянки води олія зелень кропу і петрушки чорний мелений перець і сіль за смаком
Приготування
Картоплю почистити, залити холодною водою, посолити і варити до готовності.
Воду злити, потовкти картоплю.
Цибулю дрібно нашаткувати, моркву натерти, обсмажувати на 2 ст. ложках оливкової олії.
Додати в картоплю. Добре перемішати.
У воду додати сіль, 1 ст. ложку олії і потроху додаючи борошно замісити тісто.
Добре вимісити тісто і дати постояти 10-15 хвилин.
Тісто розкачати в пласт. Розрізати на квадрати. Виложити начинку і загортаючи краї, защипнути.
Готувати в пароварці 15-20 хвилин. Викласти на блюдо збризкати маслом, посипати чорним меленим перцем і дрібно нашаткованою зеленню.