Вихід – 6 порцій
Час приготування – 1 година
Інгредієнти:
м’якоть телятини – 1 кг.
гірчиця з насінням – 3 ст. ложки
кубики бульйонні – 2 шт.
морква – 1 шт.
ріпа – 1 шт.
корінь селери – 1/2 шт.
цибуля ріпчаста – 1 головка
хліб пшеничний – 6 скибочок
перець чорний мелений
сіль
Приготування рулетиків з телятини
М’ясо наріжте широкими скибочками. Відбийте їх і змастіть частиною гірчиці. Посоліть, поперчіть, скрутіть рулетиками і перев’яжіть шпагатом.
Бульйонні кубики розведіть в 1 л. води. Налийте отриманий бульйон у місткість пароварки і доведіть його до кипіння.
Овочі наріжте скибочками. Покладіть їх в пароварку, зверху укладіть рулетики і варіть на пару 40 хвилин.
Перед подачею рулетики наріжте. Гарніруйте їх вареними овочами і скибочками хліба, змазаними гірчицею.