Заливна стерлядь

Заливна стерлядь

Інгредієнти

1,25 кг риби
500 г желе
20 раків
100 г очищених креветок
З яйця
50 г зернистої ікри
50 г масла
250 г майонезу
зелений салат

Приготування

Підготовлену рибу відварити в бульйоні, а потім остудити в ньому. З вареної стерляді видалити шкіру; покласти рибу на блюдо і залити желе, приготовленим із того ж бульйону.

Зверху прикрасити желе, заправленим маслом, соусом із креветок або раків, і гарнірувати пофарбованим у зелений і червоний колір желе, цілими раками, раковими шийками, яйцями, наповненими зернистою ікрою, зеленим салатом; за бажанням до риби подати окремо майонез.

Подобається допис? Поділіться з друзями: