Зміст
Інгредієнти
сьомга – 600 г креветки варені очищені – 600 г цибуля ріпчаста – 3 шт. сир твердий – 300 г вершки жирні – 300 г
Приготування
Нам знадобиться велика цибулина (або дві), яку потрібно нарізати тонкими скибочками і обсмажити до золотистого кольору в олії, головне – не пересушити, але щоб цибуля стала м’якою.
Власне риба, червона, в нашому випадку стейки сьомги, які необхідно нарізати кубиками й обсмажити з цибулею кілька хвилин.
Креветки, краще очищені, потрібно відварити до того моменту, коли обсмажиться рибка з цибулею.
Вершки чим жирніше, тим краще. Наприклад 33%-ї жирності, тому в соус можна додавати борошно – він сам загусне. Вершки потрібно влити в сковороду до риби, цибулі, креветок і мішати, поки загусне, додати білий перець і сіль.
І звичайно, зверху посипала тертим сиром – і в духовку. 10 хвилин – і готово. Прикрашаємо й подаємо.