Оригінально приготовлений запечений лосось з шинкою і петрушкою. Обертаємо філе лосося тонкими скибочками шинки з оливковою олією і зеленню петрушки. Замінити шинку можна копченим беконом, але вийде трохи інший смак.
Потім запікаємо рибку в духовці і отримуємо смачне святкове блюдо.
Зміст
Інгредієнти
лосось – 800 г. (2 філе без шкіри)
пармська шинка (або копчений бекон) – 10 тонких пластин
зелень петрушки – невеликий пучок
оливкова олія – 3 столові ложки
сіль, білий перець мелений
Приготування запеченого лосося з шинкою
Петрушку нарізати подрібніше і змішати з оливковою олією. Рибу посолити і поперчити на свій смак. Духовку включити на 200 градусів і залишити нагріватися.
На рівній поверхні розкласти пластини шинки, щоб вийшов суцільний прямокутний пласт.
Рівномірно змастити сумішшю масла з петрушкою, покласти на край рибу і загорнути як рулет, який обмотати кулінарною ниткою по всій довжині.
Покласти рибу на деко з пергаментом і поставити в духовку.
Запечений лосось готується швидко, через 20-25 хвилин все буде готово.