Час приготування 1 година
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
борошно пшеничне – 200 г какао-порошок – 50 г цукрова пудра – 20 г яйця – 2 шт. шоколад білий – 50 г вершки – 200 г пластівці мигдалю – 20 г
Приготування
Борошно просійте з какао-порошком і цукровою пудрою. Додайте яйця і замісіть тісто. Скачайте тісто в кулю, загорніть в харчову плівку і залиште на 30 хвилин.
Тісто розкачайте в тонкий пласт і наріжте у вигляді довгої локшини. Відваріть тальятеле в підсоленій воді, відкиньте на друшляк і дайте воді стекти.
Для соусу шоколад розтопіть і змішайте з вершками.
Гарячі тальятелле полийте приготованим соусом і подавайте, посипавши пластівцями мигдалю.