Шоколадні тальятеле

Шоколадні тальятеле

Час приготування 1 година

Інгредієнти на 4 порції

борошно пшеничне – 200 г
какао-порошок – 50 г
цукрова пудра – 20 г
яйця – 2 шт.
шоколад білий – 50 г
вершки – 200 г
пластівці мигдалю – 20 г

Приготування

Борошно просійте з какао-порошком і цукровою пудрою. Додайте яйця і замісіть тісто. Скачайте тісто в кулю, загорніть в харчову плівку і залиште на 30 хвилин.

Тісто розкачайте в тонкий пласт і наріжте у вигляді довгої локшини. Відваріть тальятеле в підсоленій воді, відкиньте на друшляк і дайте воді стекти.

Для соусу шоколад розтопіть і змішайте з вершками.

Гарячі тальятелле полийте приготованим соусом і подавайте, посипавши пластівцями мигдалю.

Подобається допис? Поділіться з друзями: