Фруктовий глінтвейн

Фруктовий глінтвейн

Час приготування – 15 хвилин

Інгредієнти на 4 порції

вино червоне сухе – 500 г
коньяк – 40 г
цукор – 100 г
родзинки – 80 г
яблуко – 1/2 шт.
лимон – 1 шт.
гвоздика – 10 бутонів
аніс зірчастий – 4 шт.
кориця – 1 паличка

Приготування

Вино змішайте з коньяком, додайте родзинки, цукор, прянощі, нарізані часточками лимон і яблуко.

Глінтвейн прогрійте, не доводячи до кипіння, настоюйте під кришкою 5 хвилин, потім відразу подавайте.

Перед подачею глінтвейн можна процідити.

Подобається допис? Поділіться з друзями: