Все просто… Помістіть помитий лимон в морозильну камеру. Після того як він заморозиться візьміть тертку, натріть весь лимон (не потрібно чистити його) і посипайте ним ваші страви.
Посипайте ним овочеві салати, морозиво, супи, крупи, макарони, рис, суші, страви з риби, віскі, вино… Список можна продовжувати безкінечно.
Усі продукти будуть мати несподівано приємний смак, якого ви можливо ніколи не пробували раніше.
- Лимонна шкірка містить в 5-10 разів більше вітамінів, ніж лимонний сік. А також це те що ви викидаєте.
- Лимонна шкірка є сильним відновником у ліквідації токсичних елементів в організмі.
- Лимон чудово вбиває ракові клітини. Він в 10.000 разів сильніший, ніж хіміотерапія. Чому ми не знаємо про це? Тому що лабораторії зацікавлені у виробництві синтетичних ліків, яка принесуть їм величезні прибутки.
- Лимон вважається також антимікробним засобом проти бактеріальних інфекцій і грибків, ефективним проти внутрішніх паразитів, регулює кров’яний тиск, це і антидепресант, що бореться зі стресом і нервовими розладами.