Час приготування – 2 години
Зміст
Інгредієнти на 2 порції
кокосове молоко – 250 г желатин – 10 г кокосова стружка – 100 г полуниця – 100 г морозиво – 100 г цукру – 3-4 ст. ложки
Приготування
Ніжну консистенцію цього десерту надає желе. Приготуванням його ми і займемося спочатку: желатин залийте шестиразовою кількістю холодної кип’яченої води і залиште до набрякання, потім розпустіть на водяній бані.
Потім змішайте з желатином кокосове молоко, додайте цукор і кокосову стружку.
А тепер розлийте цю суміш у вазочки, в середину кожної покладіть по шматочку морозива і біля нього розкладіть полуницю.
Але це ще не все: десерт повинен застигнути. Для цього помістіть його в морозильну камеру на 30-40 хвилин і тільки потім подавайте.