Десерт “Кокосовий рай”

Десерт “Кокосовий рай”

Час приготування – 2 години

Інгредієнти на 2 порції

кокосове молоко – 250 г
желатин – 10 г
кокосова стружка – 100 г
полуниця – 100 г
морозиво – 100 г
цукру – 3-4 ст. ложки

Приготування

Ніжну консистенцію цього десерту надає желе. Приготуванням його ми і займемося спочатку: желатин залийте шестиразовою кількістю холодної кип’яченої води і залиште до набрякання, потім розпустіть на водяній бані.

Потім змішайте з желатином кокосове молоко, додайте цукор і кокосову стружку.

А тепер розлийте цю суміш у вазочки, в середину кожної покладіть по шматочку морозива і біля нього розкладіть полуницю.

Але це ще не все: десерт повинен застигнути. Для цього помістіть його в морозильну камеру на 30-40 хвилин і тільки потім подавайте.

Подобається допис? Поділіться з друзями: