Банани на шпажках у шоколаді

Банани на шпажках у шоколаді

Інгредієнти

6 однакових маленьких бананів
2 плитки чорного шоколаду (200 г)
1/2 склянки очищених і дрібно посічених лісових горішків
1/2 склянки сухого натертого бісквіту

Приготування

Натертий на дрібній тертці чорний шоколад поставити на повільний вогонь і розтопити.

В окремому посуді змішати дрібно посічені лісові горішки із натертими бісквітними сухарями.

Спілі банани обчистити й надіти кожний на шпажку. Тримаючи за кінчик шпажки, опустити банан у розтоплений шоколад, а потім обваляти в суміші горіхів і сухих бісквітних сухарів.

Готові банани розкласти порціонно на невеликі тарілочки й подавати разом з вершковим морозивом.

Подобається допис? Поділіться з друзями: