Зміст
Інгредієнти
сир – 300 г сметана – 150 г цукор – 2 ст. ложка желатин – 1 ст. ложка апельсин – 1 шт. банан – 1 шт. ківі – 1 шт.
Приготування
Для приготування десерту сирного до сиру додати сметану і цукор.
Сирну масу збити блендером.
Фрукти очистити і порізати кружальцями, а потім навпіл, можна на чотири частини.
Закип’ятити 100 мл води і трохи остудити. Поступово всипати желатин, постійно помішуючи, розмішати до повного розчинення.
Воду з желатином влити в сирну суміш і добре перемішати.
У форму викласти шар фруктів.
Залити сирною масою і знову викласти шар фруктів.
Так повторювати стільки, скільки необхідно. Останнім у десерті сирному повинен бути шар з сирною масою. Прикрасити залишилися кружечками різних фруктів.
Десерт сирковий поставити в холодильник на півгодини охолоджуватися.