Фруктове асорті з креветками

Фруктове асорті з креветками

Інгредієнти на 8 порцій

ананас – 1 шт.
персики – 4-5 шт.
полуниця – 1 стакан
креветки – 15-20 шт.
сметана – 1/3 склянки
цукор – 1 ст. ложка
перець червоний мелений

Приготування

Ананас розріжте навпіл, з кожної половинки вийміть частину м’якоті і наріжте її скибочками.

Персики, видаливши кісточки, наріжте скибочками, ягоди полуниці розріжте. Креветки відваріть в підсоленій воді, охолодіть, очистіть.

У поглиблення в половинках ананаса укладіть шарами креветки, скибочки персиків і ананаса, полуницю.

При подачі полийте фаршировані половинки ананаса сметаною, змішаною з цукром і перцем.

Подобається допис? Поділіться з друзями: