Фруктово-ягідна тарілка з горішками

Фруктово-ягідна тарілка з горішками

Пісна фруктово-ягідна тарілка з горішками

Час приготування: 30 хвилин

Інгредієнти на 4 порції

виноград зелений і чорний без кісточок по 1 кисті
апельсини – 2 шт.
сливи – 8 шт.
ківі – 3 шт.
ягоди (полуниця, черешня) – 50 г
суміш горіхів – 100 г

Приготування

Горіхи підсушіть в духовці.

Ягоди і виноград промийте і викладіть на рушник. Апельсини, сливи і ківі промийте та висушіть.

Апельсини і ківі наріжте кружечками.

Підготовлені фрукти, ягоди та горіхи викладіть на блюдо, чергуючи за кольором.

Подобається допис? Поділіться з друзями: