Час приготування – 35 хвилин
Зміст
Інгредієнти на 4 порції
ананаси невеликі – 2 шт. яблуко – 1 шт. груші – 3 шт. виноград зелений – 200 г лікер ананасовий – 1 ст. ложка цукор
Приготування
Ананаси розріжте уздовж навпіл. Видаліть серцевину, вийміть м’якоть і наріжте її шматочками.
Груші очистіть від серцевини і наріжте часточками.
Яблуко очистіть від шкірки і серцевини і наріжте скибочками.
Ягоди винограду розріжте навпіл і видаліть кісточки.
Яблука та груші змішайте з м’якоттю ананаса і виноградом. Салат посипте цукром, збризніть лікером і витримайте під кришкою в холодильнику до повного розчинення цукру.
При подачі викладіть салат в половинки ананасів і оформіть листочками м’яти.