Час приготування: 3 год + замочування
Зміст
Інгредієнти на 8 порцій
сухофрукти (курага, чорнослив без кісточок, інжир, груші та яблука) по 75 г родзинки без кісточок – 3 ст. ложки мигдаль – 2 ст. ложки фісташки – 2 ст. ложки горіхи кедрові – 2 ст. ложки зерна кардамону мелені – 1/4 ч. ложки кориця мелена – 1/4 ч. ложки сироп лимонний – 4 ст. ложки вода рожева – 4 ст. ложки лід харчовий
Приготування
Сухофрукти і родзинки замочіть в холодній воді і витримайте в холодильнику добу.
Підготовлені сухофрукти відкиньте на друшляк або сито і дайте воді стекти.
Мигдаль, фісташки і кедрові горіхи перемішайте з сухофруктами.
Лимонний сироп і рожеву воду ретельно перемішайте. Додайте кардамон і корицю, ще раз перемішайте і заправте цією сумішшю сухофрукти з горіхами.
Витримайте салат в холодильнику не менше 2 годин.
При подачі посипте салат шматочками льоду.