Салат з сухофруктів з льодом

Салат з сухофруктів з льодом

Час приготування: 3 год + замочування

Інгредієнти на 8 порцій

сухофрукти (курага, чорнослив без кісточок, інжир, груші та яблука) по 75 г
родзинки без кісточок – 3 ст. ложки
мигдаль – 2 ст. ложки
фісташки – 2 ст. ложки
горіхи кедрові – 2 ст. ложки
зерна кардамону мелені – 1/4 ч. ложки
кориця мелена – 1/4 ч. ложки
сироп лимонний – 4 ст. ложки
вода рожева – 4 ст. ложки
лід харчовий

Приготування

Сухофрукти і родзинки замочіть в холодній воді і витримайте в холодильнику добу.

Підготовлені сухофрукти відкиньте на друшляк або сито і дайте воді стекти.

Мигдаль, фісташки і кедрові горіхи перемішайте з сухофруктами.

Лимонний сироп і рожеву воду ретельно перемішайте. Додайте кардамон і корицю, ще раз перемішайте і заправте цією сумішшю сухофрукти з горіхами.

Витримайте салат в холодильнику не менше 2 годин.

При подачі посипте салат шматочками льоду.

Подобається допис? Поділіться з друзями: