Зміст
Інгредієнти
кокосова стружка – 70 грам згущене молоко – 400 грам вершкове масло – 200 грам білий шоколад – 200 грам
Приготування
Вершкове масло і шоколад розтопити і змішати. Можна розтоплювати на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб не пригоріло.
Потім додати згущене молоко, все добре вимішати.
Потім в крем всипати кокосову стружку і знову все добре перемішати.
Готовий крем Рафаелло перекласти в скляну банку і прибрати в холодильник мінімум на 3-4 години (краще на ніч).
Якщо ж збираєтеся цим кремом прикрашати тістечка або торт, то можна використовувати відразу. І вже прикрашеному кондитерському виробу дати постояти і просочитися кремом.
На ранок у вас буде готовий до вживання крем Рафаелло. Такий крем чудово поєднується зі свіжим білим хлібом, гарячою кавою або чаєм.