Крем з Рафаелло

Крем з Рафаелло

Інгредієнти

кокосова стружка – 70 грам
згущене молоко – 400 грам
вершкове масло – 200 грам
білий шоколад – 200 грам

Приготування

Вершкове масло і шоколад розтопити і змішати. Можна розтоплювати на повільному вогні, постійно помішуючи, щоб не пригоріло.

Потім додати згущене молоко, все добре вимішати.

Потім в крем всипати кокосову стружку і знову все добре перемішати.

Готовий крем Рафаелло перекласти в скляну банку і прибрати в холодильник мінімум на 3-4 години (краще на ніч).

Якщо ж збираєтеся цим кремом прикрашати тістечка або торт, то можна використовувати відразу. І вже прикрашеному кондитерському виробу дати постояти і просочитися кремом.

На ранок у вас буде готовий до вживання крем Рафаелло. Такий крем чудово поєднується зі свіжим білим хлібом, гарячою кавою або чаєм.

Подобається допис? Поділіться з друзями: