Пломбір в вафельному стаканчику

Пломбір в вафельному стаканчику

Інгредієнти

340 грам напівсолодкого шоколаду, крупно порізаного
2 столові ложки нейтрального масла
6 вафельних ріжків
1 кг. ванільного морозива
1 склянка смаженого, подрібненого арахісу

Приготування

Розтопіть шоколад з маслом у каструлі на водяній парі.

В кожен ріжок налийте трохи шоколаду та повертайте ріжок так, щоб шоколад розмастився по стінці ріжка. На 10 хвилин помістіть в морозилку.

Кожен ріжок наповніть морозивом та помістіть в морозилку на годину.

Коли морозиво затвердне, полийте верх морозива розтопленим охолодженим шоколадом та присипте горіхами. Поставте в морозилку на 20 хвилин.

Подобається допис? Поділіться з друзями: