Зміст
Інгредієнти
350 г пшеничного борошна300 г м’якого напівжирного сиру
3,5 ст.л. цукру
120 мл молока
30 г вершкового масла
30 г дріжджів
3 яйця
1 упаковка кориці
30 г цукрової пудри
0,5 л олії для смаження
Приготування пончиків з сиром
Змішайте злегка тепле молоко з 1 чайною ложкою цукру і подрібненими дріжджами. Накрийте тканиною і відставте в тепле місце, щоб піднімалося приблизно на 10-15 хвилин.
У каструлі розтопіть масло. Збийте міксером 2 цілих яйця і 1 жовток з цукром, що залишився, до легкої пухнастості.
Потім поступово додаємо сир, розтоплене масло, просіяне борошно і закваску. Змішайте тісто міксером до однорідного стану і гарного замісу.
Готовий пиріг накрийте тканиною і залиште в теплому місці для підйому, поки він не подвоїться в розмірі (приблизно на 1 годину).
Сформуйте з тіста невеликі кульки і обсмажте на розігрітій олії з двох сторін. Покладіть смажені пампушки на паперовий рушник, щоб жир стікав.
Посипте охолоджені пампушки цукровою пудрою, змішаною з корицею.