Салат “Кукурудза”

Салат "Кукурудза"

Пропонуємо вашій увазі гарне оформлення будь-якого салату. Така яскрава кукурудза прикрасить будь-який святковий і повсякденний стіл. За основу ми взяли ароматний салат з кальмарів і рису. Рекомендую перед подачею салат охолодити в холодильнику протягом 30-40 хвилин.

Вихід: 4-6 порцій

Час приготування: 25 хвилин

Інгредієнти для салату “Кукурудза”

рис відварний (розсипчастий) – 3/4 склянки
кальмари – відварені 4 шт.
яйця відварні – 3 шт.
свіжий огірок – 1 шт.
солоні огірки – 2 шт.
сир гауда – 60 г
майонез – до смаку
кукурудза консервована – 1 банка
зелена цибуля – для прикраси

Приготування салату “Кукурудза”

Відварений рис покласти в миску. Кальмари дрібно нарізати і додати до рису. Яйця очистити, нарізати дрібними кубиками і відправити до решти інгредієнтів.

Свіжий огірок також нарізати дрібними кубиками і покласти в миску. Солоні огірки нарізати і покласти в миску. Сир натерти на крупній тертці і додати в салат.

Заправити масу майонезом, посолити і поперчити за смаком, добре перемішати. Взяти блюдо, викласти салат у вигляді качанів кукурудзи.

Викласти качани зернами кукурудзи, прикрасити зеленою цибулею і подати до столу.

Приготування салату “Кукурудза”: відео

Подобається допис? Поділіться з друзями: