Смачний і корисний салат з печінки тріски та перепелиних яєць

Смачний і корисний салат з печінки тріски та перепелиних яєць

Сьогодні ми представляємо вам рецепт салату з печінкою тріски та перепелиними яйцями, який порадує вас не лише своїм чудовим смаком, але й дивовижною легкістю приготування. Незважаючи на свою вишуканість, ця страва не потребує багато зусиль та часу. Просто 10 хвилин, і на ваших гостей чекає справжнє гастрономічне задоволення. До того ж, цей салат багатий на корисні інгредієнти, які збагатять ваш організм вітамінами і мікроелементами.

Інгредієнти на 2 порції

помідори чері – 10 штук
кучерявий салат – 70 г
перепелине яйце – 5 штук
печінка тріски – 230 г
тертий сир пармезан – 1 столова ложка
червона цибуля – 1/2 головки
базилік – 1/2 гілочки
оливкова олія – 3 столові ложки
сіль за смаком
молотий чорний перець за смаком

Інструкція з приготування

Перепелині яйця відварити круто, потім остудити.

Салат некрупно нарвати руками.

Печінку тріски викласти на листя салату.

Помідори чері розрізати навпіл. Перекласти у блюдо.

Цибулю нарізати півкільцями або дрібніше. Відправити їх у салат.

Зверху додати трохи тертого сиру.

Яйця розрізати навпіл і викласти салат. Посолити та поперчити.

Додати листя базиліка. Якщо листя велике, заздалегідь дрібно нарізати.

Заправити зеленою оливковою олією.

Перед подачею ще трохи посолити.

Подавайте цей салат із печінкою тріски та перепелиними яйцями, і ви побачите, як ваші близькі та гості будуть захоплюватися вашим кулінарним мистецтвом. Його поєднання ніжної печінки тріски, ароматних помідорів чері, та чудових перепелиних яєць подарує вам незабутній смаковий досвід. А барвиста подача салату зробить його прикрасою будь-якого столу. Не пропустіть шанс спробувати цей легкий і корисний рецепт, який точно стане одним із ваших фаворитів. Смачного!

Подобається допис? Поділіться з друзями: