Зміст
Інгредієнти
оселедець – 1 шт. картопля – 1 шт. морква – 1 шт. буряк – 1 шт. яйце – 1 шт. майонез сіль олія оцет
Приготування
Оселедець, (тюлька) випатрати, відокремити філе від кісток.
Підготовлене філе нарізати шматочками (можна досить великими, а можна зовсім дрібно, як кому подобається) і укласти на дно плоскої салатниці. Цибулю дрібно порізати і посипати поверх риби. Скропити олією та оцтом.
Картоплю відварити в мундирі, почистити і порізати дрібними кубиками. Укласти його на шар риби. Картопляний шар змастити майонезом. Почистити варену моркву, потерти на тертці і посипати на картоплю.
Варене яйце дрібно порізати (або потерти на крупній тертці) і посипати на шар моркви.
Останній шар посипають вареного тертого буряком і рясно змастити майонезом.