Оселедець під шубою

Оселедець під шубою

Інгредієнти

оселедець – 1 шт.
картопля – 1 шт.
морква – 1 шт.
буряк – 1 шт.
яйце – 1 шт.
майонез
сіль
олія
оцет

Приготування

Оселедець, (тюлька) випатрати, відокремити філе від кісток.

Підготовлене філе нарізати шматочками (можна досить великими, а можна зовсім дрібно, як кому подобається) і укласти на дно плоскої салатниці. Цибулю дрібно порізати і посипати поверх риби. Скропити олією та оцтом.

Картоплю відварити в мундирі, почистити і порізати дрібними кубиками. Укласти його на шар риби. Картопляний шар змастити майонезом. Почистити варену моркву, потерти на тертці і посипати на картоплю.

Варене яйце дрібно порізати (або потерти на крупній тертці) і посипати на шар моркви.

Останній шар посипають вареного тертого буряком і рясно змастити майонезом.

Подобається допис? Поділіться з друзями: